Tervetuloa käsityö- ja askartelublogiini!

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

"Paistan tästä äidilleni, leivoksen tai kaksi..."

"Haluan antaa sinulle äiti, maailman maistuvimman mansikkaleivoksen" 
Tänään on äitienpäivä ja takana oleva viikko on kulunut äitienpäiväkorttien parissa. Tilasin netistä vähän aikaa sitten ihastuttavan paperiaskartelukirjan, jonka innoittamana lähdin tänä vuonna tekemään lasten kanssa kortteja äideille. Kortteja syntyi ilahduttavan paljon ja niistä tuli persoonallisen näköisiä. 

Jokainen sai miettiä minkä värisen leivosvuoan (aaltopahvista) halusi äidille valita ja minkä värinen/makuinen leivos äidille valmistuisi. Makuja on tunnetusti monia ja valmistimme mm. päärynän, hedelmän, mustikan, sitruunan ja "kaikkienmaailmankarkkien" makuisia leivoksia. Leivokset saivat myös koristeeksi "strösseleitä" ja "nameja" eli erivärisiä hileitä ja paljetteja. Minun valmistamani vuokaleivos joutuu hetken aikaa odottamaan ennenkuin äitini pääsee sitä maistamaan, sillä hänelle ei kuulemma vatsataudissa leivokset maistu. Ajatus on kuitenkin tärkein ja äiti pääsee varmasti myöhemmin kokemaan ihanaisen makuelämyksen mansikka-vadelmaleivokseni parissa.

"...Annan herkkuleivokseni, äidin armahaksi."
Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja äidinmielisille!



365 hauskaa askartelua paperista ja pahvista

P.s. Suosittelen yllä olevaa askartelukirjaa vaikka kirjastosta lainattavaksi, sillä se on erittäin innostava, inspiroiva ja monipuolinen. Siinä olevat ideat sopivat kaikenikäisille!

1 kommentti:

  1. HEI!
    Voi miten nätti leivos. Toivottavasti äiti paranee pian ja pääsee nautiskelemaan ansaitsemansa leivokset.

    VastaaPoista