Tervetuloa käsityö- ja askartelublogiini!

maanantai 27. helmikuuta 2012

Puhin paljaat tassut

Olin viikonloppuna käymässä erään 2 -vuotiaan nuoren neitokaisen luona kylässä ja tutustuin samalla reissulla hänen pehmokarhuunsa Nalle Puhiin. Puh oli joutunut lainaamaan pikkuveljeltä sukkia, kun omia ei ollut löytynyt.

Kävin tänään lähileipomossamme, jossa oli myynnissä leipomonpitäjän 90 -vuotiaan äidin kutomia villasukkia. Katseeni osui pikkuruisiin vaaleanpunaisiin villasukkiin, jotka olivat kuin tehdyt Puhille.

Mielestäni vanhusten käsityöharrastusta pitää tukea ja vaaleanpunaiset sukat lähtivätkin matkaani. Kaupungissamme on montakin vanhainkotia, joiden yhteydessä on vanhusten käsitöitä myyviä pikkuputiikkeja. Sieltä saa hyvien ideoiden ja kauniiden käsitöiden lisäksi yleensä myös hyvän mielen, kun on tukenut vanhusten käsityöharrastusta. Kun muu unohtuu, niin yleensä käsillä tekemisen taito jää. Suosittelen tutustumaan vastaavanlaisiin paikkoihin omalla paikkakunnalla.

Puhin uudet sukat
Taidan tehdä myös 2 v. neidille ja hänen muutaman viikon ikäiselle pikkuveljelleen sukat  ja laittaa loppuviikosta ylläripaketin postiin.

1 kommentti:

  1. Puh ja Puhin tassut ilahtuvat varmasti uusista sukista: Tosi söpöt!Terveisin Arja

    VastaaPoista